Over ons

Al sinds 1964 is KOVU actief als leverancier van koel- en vriesapparatuur voor de (semi)professional in Nederland en België. Met een inmiddels jarenlange ervaring binnen de zakelijke markt verkopen wij betrouwbare en professionele producten zoals koelkasten, vrieskisten, werkbanken, wijnklimaatkasten, barkoelers en al het denkbare op het gebied van koel- en vriesapparatuur. Met een ruim assortiment tegen scherpe prijzen zijn wij úw partner op het gebied van plug-in koel- en vriesapparatuur!

KOVU: webshop mét service

KOVU levert betaalbare kwaliteitsapparatuur voor uw onderneming: voor horeca-ondernemers van cafés en restaurants, maar bijvoorbeeld ook voor grootkeuken leveranciers. Of het nu gaat om de keuken van een instelling, hotel, school, sportvereniging, ijssalon, tankstation, winkel of bakkerij: KOVU biedt een ruim assortiment koel- en vriesapparatuur voor iedere (semi)professional in Nederland en België. Om u te kunnen voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten werken wij samen met gecertificeerde leveranciers en vindt er eerst een testperiode plaats voordat wij een nieuw product in ons assortiment opnemen. De producten in onze webshop zijn voorzien van uitgebreide productspecificaties en handleidingen, we geven informatie over de actuele levertijd en geven u graag deskundig advies.

Personaliseer uw apparatuur met branding

Uw merk zichtbaar maken? KOVU levert ook koel- en vriesapparatuur met bestickering! Zo maakt u een eigen ontwerp en zorgen wij dat de apparatuur wordt voorzien van uw persoonlijke branding.

Tweedekansjes

In de categorie Tweedekansjes biedt KOVU goed functionerende tweedehands óf nieuwe meubelen met een lichte beschadiging te koop aan.
Een aantal apparaten zijn zelfs nieuw zónder beschadiging, maar zijn in de OP=OP uitverkoop omdat ze uit 
het assortiment zijn van KOVU of de leverancier.


KOVU service betekent voor u...

Plaatst u een bestelling via onze webshop? Dan is dit wat u van ons mag verwachten:

90% uit voorraad leverbaar & snelle levering

KOVU beschikt over meer dan 4000 m2 opslagruimte. Dit betekent dat wij uw bestelling binnen 1-2 werkdagen kunnen leveren. *Indien het product uit ons externe magazijn moet komen kan er alsnog binnen 3-9 werkdagen geleverd worden.

Product helaas niet op voorraad of levering op aanvraag? Neem dan contact met ons op voor de actuele levertijd.

Wij bezorgen uw bestelling gratis in Nederland & België (met uitzondering van de €4.50 tolheffing voor vrachtverkeer in België, ingegaan per 1-4-2016. En met uitzondering van de Waddeneilanden in Nederland).

* Let op: bij losse bestellingen van alleen accessoires zullen wél behandel/verzendkosten berekend worden.

De bestelling kunnen wij bij uw bedrijf of op een door u gewenste andere locatie leveren.

Omruilgarantie

KOVU levert professionele apparaten tegen scherpe prijzen. Wij kopen onze apparaten uitsluitend bij vooraanstaande leveranciers en voeren zelf testprocedures uit. Ondanks deze zekerheden is het in de praktijk niet altijd mogelijk een defect te voorkomen. Mocht het apparaat onverhoopt toch binnen het eerste jaar niet (meer) naar behoren werken, dan profiteert u op de meeste apparaten van onze omruilservice. Wij leveren u een geheel nieuw product, en nemen het defecte aparaat mee retour.

KOVU zal iedere aanvraag tot omruilgarantie induvidueel beoordelen en neemt hierbij de beslissing om de omruiling in gang te zetten of een andere gepaste oplossing te bieden.


Wat kunnen we voor u betekenen?

Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u een deskundig advies? Neem dan contact met ons op. KOVU is u graag van dienst!

 

Vragen? Bel ons direct! +31 (0)88 012 40 50